«

»

mrt 28

Jeugd Triathlon 2019

Je kunt tijdens de 5e Univé Oost Hof van Twente Triathlon al deelnemen vanaf 8 jaar. De jeugd strijdt in leeftijdscategorieën van 2 jaar. Er is dus een wedstrijd voor jongens en meiden van 8+, 10+, 12+ en 14+. Ben je 14+ en wil je liever de 1/8e triathlon afleggen? Dat kan!

In de 8+ en 10+ categorie leggen de deelnemers de volgende afstanden af:
100m. zwemmen – 4,5 km. fietsen – 1,2 km. lopen.

In de 12+ en 14+ categorie leggen de deelnemers de volgende afstanden af:
200m. zwemmen – 10 km. fietsen – 2,7 km. lopen.

Jeugdclinics

Misschien ga je voor de eerste keer meedoen aan een triathlon of wil je gewoon nog iets meer oefenen. TTvW Hof van Twente organiseert in aanloop naar de triathlon, welke plaatsvindt op 26 mei in Markelo, organiseert TTvW Hof van Twente een serie van 4 clinics speciaal voor de jeugd.

Speciaal voor geïnteresseerde jeugd worden er gratis trainingen georganiseerd. Tijdens die trainingen is er speciale aandacht voor techniek op de fiets, de overgang van fietsen naar lopen, het wisselen en alle benodigdheden voor een triathlon en tijdens de laatste bijeenkomst wordt er een mini triathlon afgelegd waarin alles geoefend wordt.

Op de maandagen 29 april, 6 mei en 13 mei wordt er om 18.30 uur verzameld op de parkeerplaats bij Dieka van de Kruusweg. Op zaterdag 18 mei wordt er om 16.00 uur verzameld bij Zwembad De Vijf Heuvels in Markelo.

Meer info en opgave: mail met voorzitter@ttvw.nl

X