«

»

dec 23

2 JANUARI 2020 – Inschrijving 6e Univé Oost Hof van Twente Triathlon

Aan het einde van het jaar is het gebruikelijk om terug te blikken op het afgelopen jaar. Een jaar waarin wederom een succesvolle editie van de Hof van Twente triathlon werd georganiseerd. Een uitverkochte editie met meer dan 450 deelnemers, variërend van jeugd tot senioren en van trio’s tot bedrijventeams. Door het grote succes van de triathlon is afgelopen jaar besloten een extra serie toe te voegen, zodat nog meer triatleten konden deelnemen.

De Hof van Twente Triathlon in 2020

Door het aanhoudende succes werd op 9 oktober de 6e editie van de Univé Oost Hof van Twente triathlon aangekondigd. In 2020 vindt de Hof van Twente Triathlon plaats op 17 mei. Net als voorgaande jaren zullen Zwembad de Vijf Heuvels en openluchttheater de Kösterskoele het Markelose decor vormen voor een dag waarop zwemmen, fietsen, hardlopen en bovenal gezelligheid centraal staan. Daarbij zal gestreden worden in verschillende categorieën, waaronder jeugd, senioren, trio’s en bedrijventeams.

Hof van Twente Kampioenschap

Tijdens de Hof van Twente Triathlon wordt in het bijzonder gestreden om het Hof van Twente Kampioenschap. Iedere inwoner van de Hof van Twente die deelneemt aan deze triathlon dingt automatisch mee naar deze eervolle titel.

Jeugdcircuit Overijssel

De jeugdwedstrijd van de Hof van Twente Triathlon is onderdeel van een unieke samenwerking in Overijssel, waarin tien wedstrijden verspreid in de provincie aan elkaar verbonden worden in het Jeugdcircuit Overijssel. Het doel van dit jeugdcircuit is om jeugdtriatleten en alle kinderen die de triathlonsport voor het eerst gaan ontdekken optimaal te bereiken en te ondersteunen. Bij deelname aan vier of meer wedstrijd binnen het circuit worden deze deelnemers extra in het zonnetje gezet

Inschrijving opent 2 januari 2020

Zet daarom de goede voornemens meteen om in daden. Op 2 januari 2020 wordt de inschrijving voor deelnemers aan de triathlon geopend via www.hofvantwentetriathlon.nl/inschrijven . In de verschillende categorieën zijn in totaal 450 startbewijzen te vergeven. Toekenning van de startbewijzen gaat op volgorde van inschrijving. Mocht je in eerste instantie niet één van de 450 startbewijzen hebben we te bemachtigen, dan kun je via de wachtlijst op een later tijdstip alsnog toegelaten worden. Zet 2 januari vast in je agenda en schrijf je op tijd in voor de 6e editie van de Univé Oost Hof van Twente triathlon

X