«

mrt 23

6e Univé Oost Hof van Twente Triathlon gaat niet door

Helaas zal de 6e Univé Oost Hof van Twente Triathlon niet door gaan!

De afgelopen tijd werd ons steeds meer duidelijk dat het doorgaan van onze mooie triathlon niet meer vanzelfsprekend was. We hebben verschillende scenario’s doordacht, waarbij afgelasten van de triathlon het uiterste was. Uitgangspunt was dat voor ons de gezondheid van onze deelnemers en vrijwilligers en ieder ander die betrokken zou zijn het meest waardevol is.

Inmiddels zijn we ingehaald door de realiteit en is het besluit voor ons genomen om de triathlon af te gelasten. Natuurlijk een enorme teleurstelling, maar volstrekt begrijpelijk in het licht van de huidige ontwikkelingen. Laten we ons gezamenlijk inzetten voor een goede afloop en ons richten op wat op dit moment écht belangrijk is ???, zodat we volgend jaar in mei weer een fantastische triathlon met jullie kunnen beleven!

We zullen iedereen zo snel mogelijk verder informeren, maar door het plotselinge besluit hebben we even de tijd nodig om dit in gang te zetten. We vragen daarvoor jullie begrip.

X