Vrienden van de Hof van Twente Triathlon

De Hof van Twente Triathlon wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd. Dit jaar willen we iedereen de mogelijkheid bieden om als Vriend een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van het evenement. Vanaf €25,00 wordt je al Vriend van de Hof van Twente Triathlon!

Vakjes

Als Vriend krijg je een vakje op A5 formaat (half A4) op een groot doek samen met alle andere vrienden. Je mag zelf bepalen hoe je dit vakje invulling geeft. Misschien wil je wel een collega, vriend of familielid succes wensen, of als bedrijf een bijdrage leveren aan de triathon en tegelijk zichtbaar zijn.

Drie locaties

De doeken worden opgesteld bij de ingang van het zwembad, het keerpunt van het fietsparcours en in het finishgebied in de Kösterskoele. Op deze manier weet je zeker dat je boodschap niet gemist wordt!

Wordt vriend!

Wil je vriend worden van de Hof van Twente Triathlon? Stuur jouw invulling van het vakje naar sponsoren@hofvantwentetriathlon.nl.

Meer ruimte nodig?

Je kunt naar wens meerdere vakjes afnemen, waardoor je een grotere boodschap kwijt kunt of jouw boodschap beter zichtbaar is. Het idee is simpel; voor ieder vakje betaal je gewoon €25,00.

X